Ramen en deuren - Zonweringen & rolluiken - Veiligheidscilinders & sleutelplannen

Ramen en deuren

BST Construct uit Diegem maakt ramen en deuren, veranda’s en poorten in zowel hout, pvc als aluminium. Alles wordt op maat gemaakt in eigen atelier met de grootste nauwkeurigheid en zorg en volgens de wensen van de klant.

BST Construct maakt houten ramen en deuren uit alle houtsoorten die geschikt zijn voor ramen en deuren.

Afhankelijk van de kleur van het buitenschrijnwerk kan u als klant ook zelf kiezen of uw ramen en deuren geplaatst worden met een grondlaag of met een grondlaag en een afwerklaag.  Ook deze afwerklaag brengen wij zelf aan in onze werkplaats.

De kleuren van ramen en deuren bij PVC en Aluminium zijn echter beperkt tot de beschikbare kleuren van onze leverancier.

Offerte aanvragen

Ramen en deuren

Ramen in hout

Geef uw huis een bijzondere uitstraling met ons houtschrijnwerk, ramen in hout. Met houten ramen heeft u natuurlijk ook meer keuze in stijl en kleur, zo kan u veel preciezer uw eigen stijl samenstellen.

BST Construct gebruikt alleen duurzame houtsoorten zoals Meranti, Sipo, Afzelia, Merbau, Afrormosia, Padouk of Iroko, zo kunnen we kwaliteit garanderen en gaat uw houtwerk langer mee.

Deuren in hout

Naast ramen maken wij ook deuren in hout, opnieuw doen wij ook hier alles op maat en in alle stijlen met vakmanschap.

Zowel bij binnendeuren als buitendeuren beschikken wij over de modernste technieker zodat uw deuren volledig aan alle normen voldoen.

Xinnix binnendeuren deursysteem

Xinnix binnendeuren

BST Construct werkt met binnendeuren van Xinnix. De binnendeuren van Xinnix maken het mogelijk om verschillende soorten binnendeuren zonder zichtbare omlijsting in je interieur te integreren. Hun assortiment bevat voor ieder wat wils: deuren om open te trekken, deuren om open te duwen, deuren die je kan open- en dichtschuiven en ook brandwerende deuren.

Wil je graag meer informatie omtrent de verschillende deursystemen van Xinnix? Contacteer ons vrijblijvend of vraag voor een gratis offerte.

Ramen en deuren plaatsen

Houten ramen en deuren geven een betere uitstraling en hebben altijd iets extra. Houten ramen en deuren passen perfect bij u als u graag een gezellige uitstraling van uw huis wilt of een landelijke woning hebt. Wij bieden volledig maatwerk en maken onze houten ramen en deuren volledig zelf in onze werkplaats.

Afwerking

Afhankelijk van de wensen van de klant en de materiaalkeuze leveren wij onze houten ramen en deuren af met twee grondlagen en een afwerkingslaag in uw gewenste kleur. Dit komt de duurzaamheid van uw houtwerk ten goede.

Kies je voor een uitstraling in hout dan zetten we als afwerken drie beitslagen in de gewenste kleur op de houten ramen en deuren.

Prijzen & Premies

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en prijzen voor uw ramen en deuren.

Voor buitenschrijnwerk heeft u in bepaalde gevallen recht op een premie van de Vlaamse overheid.

Offerte aanvragen

Houtsoorten

Wij maken onze houten ramen en deuren in de volgende houtsoorten:

  • Meranti
  • Merbau
  • Padouk
  • Sipo
  • Afrormosia
  • Afzelia
  • Iroko

Alle houtsoorten die we aanbieden zijn perfect geschikt om af te werken met een afwerklaag. Een houtlook is bij afrormosia, afzelia of iroko mogelijk door middel van een beits.

Zonweringen & rolluiken

Zonwering

Tijdens de zomermaanden kan de zon ook soms lastig zijn, ze zorgt niet alleen voor oververhitting en verbranding maar ook uw interieur verkleuren en dit zijn gevolgen die je liever wilt vermijden. Ook kunnen zonnestralen schade toebrengen aan computert en tv schermen, u moet does oppassen en voorzichtig zijn.

Maar geen nood, u kan de zon namelijk makkelijk buiten houden door een buitenzonwering te laten plaatsen door onze professionals. Hebt u hier al over nagedacht maar is het er nog niet van gekomen? Treuzel niet en vraag een gratis offerte aan, onze professionals staan klaar om samen met u uw project te bespreken.

Offerte aanvragen

zonnewering

Voorzetrolluiken

Zijn uw ramen nog niet aan vervanging toe maar wilt u toch graag rolluiken installeren? Dit kan perfect; voorzetrolluiken worden buitenshuis, in een kast tegen de gevel aangebracht. Dit maakt dat er weinig beperkingen zijn, bovendien worden ze snel en met een minimum aan breekwerk geïnstalleerd, contacteer ons voor een offerte!

Offerte aanvragen

Voorzetrolluik

Veiligheidscilinders & sleutelplannen

Veiligheidscilinders

Veiligheidscilinders laten plaatsen

U wilt graag uw slot extra beveiligen? Gelijk heeft u!  Opteer dan zeker voor veiligheidscilinders!

Veiligheidscilinders laten plaatsen is voor iedereen een must. Veiligheidscilinders laten plaatsen beschermt u tegen het kopiëren van uw sleutels.. Met behulp van de computer worden alle mogelijke combinaties nagegaan. Daardoor wordt een unieke cilinder verzekerd.

Resultaat? Uw deur openen met een valse of bijgemaakte sleutels is vanaf nu onmogelijk. Wij leveren onze veiligheidscilinders steeds met een eigendomscertificaat. Alleen met deze kaart kunnen uw sleutels worden nagemaakt.

Als echte vakman garandeer ik u een plaatsing op maat.

Sleutelplannen

Vindt u het ook vervelend dat u zoveel sleutels heeft voor hetzelfde gebouw? Met een sleutelplan heeft u de vrijheid om met slechts 1 sleutel verschillende deuren te openen en sluiten.

Geniet van het goede gevoel het allerbeste voor uw veiligheid te hebben gedaan met sleutelplannen.

Een sleutelplan maakt het mogelijk dat de personen die toegangsrecht hebben voor verschillende deuren binnen een gebouw, altijd met slechts één sleutel nodig te hebben. Op die manier wordt het meezeulen van een zware sleutelbos vermeden.

Heeft u interesse?
veiligheidscelinders
veiligheidscelinders
sleutelplannen
Sleutelplannen