Gyprocwerken - Permoxx - Fermacell

Gyprocwerken

Gyproc is uiterst handig bij renovatiewerken, maar ook bij nieuwbouw omdat het bestaat uit gipskarton en dit materiaal kan snel geplaatst en mooi afgewerkt worden.

Als u met BST Construct samenwerkt voor het plaatsen van uw gyproc wanden of gyproc muren, dan mag u op u beide oren slapen. Als specialisten in gyprocwerken garanderen u dat al onze gyproc plaatsingen volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd. Uw gyprocmuren zullen evenees perfect geschilderd kunnen worden.

Gaat u bouwen of renoveren? Kies voor het uitzonderlijke vakmanschap inzake gyprocwerken van BST Construct.

Als specialisten in gyprocwerken, willen wij u ook graag volgende zaken onder de aandacht brengen: Permoxx en Fermacell.

gyprocwerken

gyprocwerken

Permoxx

Permoxx is een nieuwe multifunctioneel bouwmateriaal met zeer goede brand- en geluidwerende eigenschappen. Dit nieuw plaatmateriaal is zéér sterk vochtongevoelig en heeft een hoge uittrekwaarde voor schroeven. Hierdoor is deze plaat zeer functioneel, als losse plaat én als geïsoleerd sandwichpaneel, zelfs voor prefab woningbouw.

Een permoxxboard is duurzaam in gebruik. Permoxxboard heeft veel goede eigenschappen, het is onbrandbaar, stootvast, hoge uitrekwaarden en sterk. Bovendien is Permoxxboard ongevoelig voor termieten, boktor, houtworm en ander schadelijk ongedierte.Permoxxboard is asbestvrij en is reukloos.

Permoxx is een materiaal dat in het buitenland volop wordt toegepast, maar in België nog quasi onbekend is. Toch is Permoxx het ideale plaatmateriaal voor diverse toepassingen waarin hogere eisen worden gesteld dan bij een standaard gipsplaatje, zoals eisen van brandveiligheid en geluidsisolatie, maar ook vochtongevoeligheid in natte ruimtes en de mogelijkheid om er iets aan op te hangen.

Het is bruikbaar voor plafons, wanden en  liggers. En belangrijk: het is financieel, economisch en ecologisch aantrekkelijk! 

Wilt u meer weten?

permoxx

permoxx

permoxx

Fermacell

De fermacell gipsvezelplaten zijn toepasbaar op veel gebieden door de uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, brandwerendheid en stootvastheid.

Wand-, plafond- en vloerafwerking

Een wand-, plafond- en vloerafwerking die licht in gewicht is, eenvoudig te plaatsen is en snel opgeleverd kan worden voor verdere afwerking.

Gipsvezelplaten zijn gemaakt van gips en papiervezels. Het gips is een restproduct van met steenkool gestookte electriciteitscentrales. Het is chemisch ontleed niet te onderscheiden van natuurgips waar de natuur miljoenen jaren over deed om het te maken.

  • fermacell is 100% recyclebaar en draagt bij aan een schoner milieu
  • fermacell zorgt voor een gezond woon- en werkklimaat
  • fermacell kan uitstekend tegen wisselende luchtvochtigheid
  • fermacell is geschikt voor natte ruimtes
  • fermacell wanden zijn sterk en blijven daardoor langer mooi
  • fermacell biedt veel vrijheid om voorwerpen aan de wand te hangen
  • fermacell platen zijn brandwerend
  • fermacell platen zijn geluidswerend
Gratis offerte aanvragen?

fermacell

fermacell