Ramen en deuren Zemst

Ramen en deuren Zemst

BST Construct uit regio Zemst maakt ramen en deuren, veranda’s en poorten in zowel hout, pvc als aluminium. Alles wordt op maat gemaakt in eigen atelier met de grootste nauwkeurigheid en zorg en volgens de wensen van de klant.

BST Construct maakt houten ramen en deuren uit alle houtsoorten die geschikt zijn voor ramen en deuren.

Afhankelijk van de kleur van het buitenschrijnwerk kan u als klant ook zelf kiezen of uw ramen en deuren geplaatst worden met een grondlaag of met een grondlaag en een afwerklaag.  Ook deze afwerklaag brengen wij zelf aan in onze werkplaats.

De kleuren bij PVC en Aluminium zijn echter beperkt tot de beschikbare kleuren van onze leverancier.

Offerte aanvragen

Ramen en deuren

Ramen in hout

Geef uw huis in Zemst een bijzondere uitstraling met ons houtschrijnwerk in hout. Met houten ramen heeft u natuurlijk ook meer keuze in stijl en kleur, zo kan u veel preciezer uw eigen stijl samenstellen.

BST Construct gebruikt alleen duurzame houtsoorten zoals Meranti, Sipo, Afzelia, Merbau, Afrormosia, Padouk of Iroko, zo kunnen we kwaliteit garanderen en gaat uw houtwerk langer mee.

Deuren in hout

Wij maken ook deuren in hout, opnieuw doen wij ook hier alles op maat en in alle stijlen met vakmanschap.

Zowel voor binnen als buiten mogelijheden beschikken wij over de modernste technieker zodat uw deuren volledig aan alle normen voldoen.

Ramen en deuren plaatsen

Houten ramen en deuren geven een betere uitstraling en hebben altijd iets extra. Houten ramen en deuren passen perfect bij u als u graag een gezellige uitstraling van uw huis wilt of een landelijke woning hebt. Wij bieden volledig maatwerk en maken onze houten ramen en deuren volledig zelf in onze werkplaats.

Afwerking

Afhankelijk van de wensen van de klant en de materiaalkeuze leveren wij onze houten ramen en deuren af met twee grondlagen en een afwerkingslaag in uw gewenste kleur. Dit komt de duurzaamheid van uw houtwerk ten goede.

Kies je voor een uitstraling in hout dan zetten we als afwerken drie beitslagen in de gewenste kleur op de houten ramen en deuren.

Prijzen & Premies

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en prijzen voor uw ramen en deuren.

Voor buitenschrijnwerk heeft u in bepaalde gevallen recht op een premie van de Vlaamse overheid.

Offerte aanvragen

Houtsoorten

Wij gebruiken de volgende houtsoorten:

  • Meranti
  • Merbau
  • Padouk
  • Sipo
  • Afrormosia
  • Afzelia
  • Iroko

Alle houtsoorten die we aanbieden zijn perfect geschikt om af te werken met een afwerklaag. Een houtlook is bij afrormosia, afzelia of iroko mogelijk door middel van een beits.